Oficjalne oświadczenie BroBrothers

W związku z ostatnimi wydarzeniami na linii Galon nrSekta - Tuńczyk (BroBrothers) otrzymaliśmy oficjalne oświadczenie labelu.

Pełną treść oświadczenia znajdziecie poniżej:
"Na początku chcielibyśmy przeprosić wszystkie osoby, które są związane w jakikolwiek sposób z Nami. Zarówno osoby z najbliższego otoczenia jak i osoby których nie znamy a jednak się identyfikują z BroBrothers za to, że przez pewne grupy, które  źle nam życzą i szykanują na jednym z popularnych portali Nasze wspólne imię odczuli ich nienawiść i werbalna agresję!

Zapewniamy Was Bracia i Siostry, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i wszystko idzie zgodnie z planem!!!!

Chcielibyśmy przedstawić sprawę jasno!!!!
W obliczu ostatnich wydarzeń (i nie tylko) a więc oświadczenia Galona nrSekta na temat Tuńczyka chcemy wyjaśnić, że to sprawa pomiędzy dwoma wyżej wymienionymi panami a nie całego BroBrothers, w którego w skład wchodzi wiele innych dobrych ludzi, a którzy nie mają bezpośredniego związku z całym zamieszaniem.

Nie życzymy sobie by ktokolwiek z tych osób był oczerniany,wyzywany lub by im ubliżano   m.in. na  portalu Facebook.

Stanowczo sprzeciwiamy się Waszej zawiści oraz atakom, które nie mają najmniejszego uzasadnienia aby były kierowane pod adresem BroBrothers'a!

BroBrothers"

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.

Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
agencja reklamowa tarnów agencja reklamowa kraków pomiar czasu pomiar czasu na zawodach